ECH Office

Office for ECH Jewerly.

Six columns organize the space and are used in the project. These elements are generated to order the structure of the building that originally belonged to a housing program that lost its meaning when it reached the first floor.

To merge all these ideas, we were inspired by the jewelry box that we made years ago for this brand. The velvety red wraps the structure of the building creating a volume in the interior that contains a private area, office, meeting room and workshop.

The other open space is used for placing the workstations where you could find someone assembling a luxury jewel or working on a computer, all visible through the glass façade.

Area: 210 sqm
Location: Poblenou, Barcelona
Construction: 2021
Developer: Private
Photography: José Hevia

Close
    
        Previous         Next         Zoom         Zoom out